Jestem osobą pozytywnie nastawioną do otaczającego mnie świata, uwielbiam przyrodę, muzykę, malarstwo, dobre kino, książkę i podróże.
Gdy ponad dwa lata temu sięgnęłam po swoją pierwszą cyfrową lustrzankę, nie spodziewałam się, że fotografia stanie się moją wielką pasją i przygodą.
Najchętniej fotografuję pejzaże, ponieważ fascynuje mnie świat natury malowany światłem, ścielącym się po różnych płaszczyznach, tworząc niepowtarzalną grę światła i cienia. Wśród moich zdjęć szczególne miejsce zajmują prace przedstawiające wschody słońca, gdzie mgła w połączeniu ze światłem tworzą nierozłączny duet i wyjątkowy magiczny klimat ulotnej chwili, na długo pozostający w pamięci.
Fotografia jest dla mnie czymś szalenie ważnym, kiedy fotografuję nie istnieje nic poza nią.
Staram się nieustannie zgłębiać swoją wiedzę i umiejętności w dziedzinie fotografii, poprzez czytanie fachowej literatury, uczestniczenie w warsztatach fotograficznych oraz oglądanie prac innych fotografików. Moje motto brzmi: „ Które z moich zdjęć jest moim ulubionym? To, które zrobię jutro.” Imogen Cunninghen
Anna ukończyła kurs podstawowy Marka Waśkiela w roku 2014, a potem jego kurs dla średniozaawansowanych w roku 2015

Zachód nad Bugiem.

W złocistej koronie.

Nostalgia

Nadbużańskie świtanie.

W porannej mgle.

W welonie mgieł.

Bieszczadzkie świtanie.

Deszczowa piosenka.

Fields of Gold.

Fronty nadbużańskie.

Impresja lipcowa.

Jesienna kompozycja.